Afspraken

Eerste afspraak
Aan de balie

U maakt de inschrijving compleet met een geldig legitimatiebewijs (paspoort / rijbewijs / identiteitsbewijs / verblijfsdocument) en uw zorgverzekeringpas.

Het eerste bezoek duurt 20 tot 30 minuten. Daarna stellen we een globaal behandelplan op. De kosten van de eerste afspraak zijn tussen de 50 en 150 euro, afhankelijk van uw zorgbehoefte.

Vervolgafspraak
Na eerste consult

Direct na uw eerste afspraak maakt u bij de receptie een nieuwe afspraak voor periodieke controle of een vervolgbehandeling. U krijgt een e-mail of oproepkaart voor de halfjaarlijkse controle als u nog geen afspraak hebt gemaakt. Zorg dus dat wij de juiste contactgegevens hebben.

Als wij uw e-mailadres hebben, ontvangt u een afspraakherinnering één dag voor de afspraak. Het blijft natuurlijk uw eigen verantwoordelijkheid om de gemaakte afspraak te noteren en na te komen.

Afzeggen
Minstens 24 uur van tevoren

Afspraken dienen tenminste 24 uur van tevoren te worden afgezegd. Wanneer u op maandag een afspraak heeft, dient u deze de vrijdag ervoor (vóór 12.00 uur) af te zeggen. Dat kan via e-mail of telefonisch.

Buiten openingstijden van de receptie kunt u een boodschap achter laten op ons antwoordapparaat. Spreek duidelijk uw naam, geboortedatum, de datum en het tijdstip van uw afspraak in.

Komt u de afspraak niet na of belt u niet op tijd, dan brengen wij de gereserveerde tijd in rekening.

Spoedafspraak
Bel vóór 9.00 uur

Plotseling pijn? Belt u ons dan vóór 09.00 uur. Wij proberen u nog dezelfde dag te helpen. Buiten onze openingstijden belt u met de Tandartsspoedpraktijk in het OLVG op telefoonnummer 0900-8602. Ook kunt u contact opnemen met de Mondzorg Poli in het Slotervaartziekenhuis, telefoonnummer 020-7234848. Bij de Mondzorg Poli betaalt u contant (of met pin). U krijgt een nota mee die u bij uw verzekeraar kunt indienen.

Image

U bent nog niet ingeschreven?

Wilt u overstappen naar dé tandarts van Amsterdam West? Schrijf in vóór 15 december en uw eerste consult in het nieuwe jaar wordt volledig door uw Aanvullende Tandartsverzekering vergoed!

Schrijf nu in via e-mail