Wij beloven u:

kwaliteit

Onze praktijk in Amsterdam West staat voor hoogwaardige tandheelkunde en mondhygiëne. U bent in handen van gediplomeerde experts met in totaal ruim 50 jaar aan tandheelkundige ervaring. Daarnaast zorgen wij ervoor dat wij altijd op de hoogte zijn van de meest recente ontwikkelingen op tandheelkundig gebied.


persoonlijke aandacht

Iedereen, jong en oud, is van harte welkom in onze praktijk in Amsterdam West. Juist omdat tandartsbezoek voor veel mensen lastig blijft, doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat u zich bij ons thuis voelt. Vraag het maar eens aan onze cliënten!

betrokkenheid

Als tandartspraktijk staan wij middenin de maatschappij. Zeker in een levendige buurt als Amsterdam West! In de afgelopen 20 jaar hebben wij de buurt zien veranderen. En wij zijn met de buurt meegegroeid: iedereen bij Praktijk White Label komt uit Amsterdam West. We zijn een tandarts van de buurt, voor de buurt.


behulpzaamheid

Het kan gebeuren dat u ineens pijn heeft. Neemt u vóór 9.00 uur contact op, dan proberen wij u nog dezelfde dag te helpen. Gewoon, in onze praktijk in Amsterdam West. Heeft u 's avonds of in het weekend hulp nodig? Dan kunt u terecht bij de specialisten van de Mondzorgpoli. U wordt hoe dan ook geholpen. Zoals het hoort.

Zo doen we dat.

inschrijven

Optie 1 U belt direct met de praktijk. Dat is het snelst en het eenvoudigst. Wij vragen u om persoonlijke gegevens en uw verzekeringsnummer.

Optie 2 U komt naar de praktijk in Amsterdam West. Dan schrijft u zich in aan de balie. Zorg dat u een identiteitsbewijs en verzekeringspas meeneemt, dan kunnen wij de inschrijving direct voltooien.

Optie 3U heeft geen haast en stuurt een e-mail met de juiste informatie. Naast uw persoonlijke gegevens en het verzekeringsnummer is het handig als u het dossier meestuurt dat uw vorige tandarts voor u heeft opgebouwd.Wij vragen u om:

  • Naam en geboortedatum
  • Adres
  • Telefoonnummer (privé/werk)
  • E-mailadres
  • BSN
  • Nummer van uw identiteitskaart
  • Zorgverzekeringgegevens

 

afspraken

Eerste afspraakAan de balie maakt u de inschrijving compleet met de volgende geldige documenten:

  • Geldig legitimatiebewijs (paspoort / rijbewijs / identiteitsbewijs / verblijfsdocument)
  • Zorgverzekeringpas

 

Het eerste bezoek duurt 20 tot 30 minuten. Daarna stellen we een globaal behandelplan op. De kosten van de eerste afspraak zijn tussen de 50 en 150 euro, afhankelijk van uw zorgbehoefte.

VervolgafspraakNa afloop van uw consult maakt u bij de receptie een nieuwe afspraak voor periodieke controle of een vervolgbehandeling. U krijgt een e-mail of oproepkaart voor de halfjaarlijkse controle als u nog geen afspraak hebt gemaakt. Zorg dus dat wij de juiste contactgegevens hebben.

 

Afzeggen Afspraken dienen tenminste 24 uur van tevoren te worden afgezegd. Wanneer u op maandag een afspraak heeft, dient u deze de vrijdag ervoor (vóór 12.00 uur) af te zeggen. Dat kan via e-mail of telefonisch.
Buiten openingstijden van de receptie kunt u een boodschap achter laten op ons antwoordapparaat. Spreek duidelijk uw naam, geboortedatum, de datum en het tijdstip van uw afspraak in.
Komt u de afspraak niet na of belt u niet op tijd, dan brengen wij de gereserveerde tijd in rekening.

Spoedafspraak Plotseling pijn? Belt u ons dan vóór 09.00 uur. Wij proberen u nog dezelfde dag te helpen.

In de avonduren en het weekend belt u de Mondzorg Poli:
020 - 723 4848 (24 uur per dag/7 dagen per week).

Bij de Mondzorg Poli betaalt u contant (of met pin). U krijgt een nota mee die u bij uw verzekeraar kunt indienen.